• Voorjaar 2023 zal Divani gedekt worden door Penoza Zion schrijf u in voor de wachtlijst.
  • Update 20-08-2022 pagina van Lizzy
  • Update 29-09-2022 Nieuws.

09-08-2022
We kunnen weer een zwarte pagina maken voor de dracht van Lizzy.
Afgelopen vrijdag ben ik naar Belgie gereden met Lizzy om me gevoel te bevestigen
Ze was wel een kilo aangekomen maar zag geen beweging meer in der buik
En de dagen na laatste weeg moment kwam ze niet meer aan 
Dus een Rontgen foto als eerste laten maken en we zag niets, maar alleen gekke dingen die we niet konden 
thuis brengen .Toen een echo gemaakt en nee hoor geen hartjes te zien wel kittens en ook allemaal verschillende groottes. Dus ja ze waren weer allemaal gestopt met groeien en leef de dus niet meer 
Dus nu moeten we wachten tot 16 Augustus 2022 als ze dan nog niet uit zich zelf is bevallen dan wordt het weer een keizersnee
En is het mooi geweest en zal Lizzy gewoon lekker verder genieten met ons zonder kittens 
We gaan duimen dat alles goed verloopt 
Lizzy is gewoon nu actief en eet gewoon dus zien geen ziekte beeld bij haar
We houden haar natuurlijk goed in de gaten

04-10-2021 Lizzy vandaag 6 weken drachtig

Vandaag is Lizzy alweer 6 weken drachtig Ze is een halve kilo tot nu toe aangekomen en is echt op zoek naar eten maar kan ook flink chagrijnig zijn haha In de avond kruipt ze lekker bij ons en kan je heerlijk aan der buikje voelen De spanning begint steeds meer te stijgen , welke kleuren en geslachten en hoeveel zullen het er zijn.

Lees meer »

Lizzy 2 weken drachtig als het gepakt heeft

Lizzy zou gisteren 2 weken drachtig zijn als het daadwerkelijk gepakt heeft.We zien wel veranderingen in haar karakter. dus dat is positief. We moeten nog wel nu 13 dagen geduld hebben tot de echo van Lizzy dus aftellen en duimen is het enige wat we kunnen doen tot nu toe.

Lees meer »

Lizzy 1 week na haar dekking.

Update Lizzy 1 week na haar dekking. Het is echt gissen ze is aanhankelijk en luistert als de beste als je der roept. Maar geen idee of de dekking nou gelukt is we moeten echt wachten haha. Geduld wat is dat ??

Lees meer »

Het vertrek van de Zandinio's

Zie in het Nieuws dat de Zandinio's aan het vertrekken zijn.Het is weer tijd dat de pups uitvliegen.Bedankt voor het volgen van deze pupsWe hebben nu alleen nog Moretti en Beliani Moretti moet naar Zweden dus moet langer blijven en Beliani is het blijvertje We zullen natuurlijk van hun nog wel dingen gaan delen.In Augustus tegen het einde zullen we weer een dekking hebben bij DMO maar dan bij het gast gezin in Monnickendam De wachtlijst hier voor loopt al dus zou je een pup hier uit willen wees er snel bij.Zie het kopje DEKBERICHTEN (klik hier)

Lees meer »

18 dagen alweer nieuwe kop foto's

De pups alweer 18 dagen oud. Weer even nieuwe update kopfotos gemaakt van de kanjers 😍. Ze doen het zo super goed. Nu hopen op mooi weer de aankomende tijd voor naar buiten te kunnen met de pups in de tuin. 

Lees meer »

Morgen en Overmorgen de grote dag voor de nieuwe baasjes.

Morgen en Overmorgen komen de nieuwe baasjes kennismaken met de pups.Ja ze mogen ze dan eindelijk live zien in plaats van op de foto's en de filmpjes.Ik denk dat hun een slechte nacht rust hebben van de spanning haha.Maar goed als ze ze eenmaal zien zijn ze vast verkocht.Ze zijn stuk voor stuk mooi en leuk en ze mogen daarna nog even door groeien en ontwikkelen tot de keuze dagDit is pas als ze 6 weken zijn.

Lees meer »

pups vandaag 3 dagen oud. :)

08-05-2021De pups worden vandaag alweer 3 dagen. Ze zijn behoorlijk aan het eten en zijn nu redelijk uit hun vouwen en kreukels. Ze beginnen ook al aardig op te kleuren, dit veranderd nog een aardig tijdje.Zie weer wat update foto's hoe ze zich ontwikkelen.

Lees meer »

Bevalling is begonnen om 13 uur op 6 Mei '21

Rond 13 uur is het eerste teef geboren paarse bandje. Kleur formentino en 580 gram zwaar. We gaan het hier elke keer bij zetten met tijd en gewicht en geslacht. 14.33 uur teefje roze bandje 620 gram formentino kleur. 14.43 uur teefje gele bandje 500 gram heel licht formentino. 15.15 uur teefje wit bandje 520 gram formentino kleur. Om 18.09 uur kwam dan eindelijk weer een pup het is een reutje en woog 470 gram kleur formentino. 19.25 uur kwam nr 6 teefje formentino 570 gram. 

Lees meer »

Avond wandeling 🚶 aan de dijk 🐶

Het meisje vindt het altijd lekker om te wandelen,maar nu merk je dat het echt elke dag wat zwaarder wordt. Dus we gaan nu elke keer een stukje minder ver. Ook verlies ze veel slijmslierten. Eten gaat nog goed alleen minder snel der bak leeg. 🤰

Lees meer »
Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen